Thursday, April 6, 2017

Kisah Ibu : Moody vs Coffee


Semalam ibu emo dan moody sangat..
Kesian anak anak asyik kena marah denga ibu ja....
Ibu tak dapat handle stress dan moody... 

Pagi ni ibu berpeluang lepak kopi dengan kawan sekejap...
Ibu dapat minum caffe latte..
Rasa mcm recharge tenaga....

Sebenarnya seminggu ni abah izzul ada kat rumah.. Standby dan day off..
Jadi ibu bersenang saja kat rumah...
Tak penat pon.... 
Hari hari ibu jogging..
Lepas tu pergi minum kopi sorg3...

Kebetulan semalam menang tak mau minum kopi...
Lepas jogging terus balik....
Abah izzul standby tapi kena call up...
Ibu rasa emo dan moody sangat..
Sebab ibu tak ready mental kot abah izzul kena kerja.::

Satu hari mcm semua benda tak kena...
Ibu menjerit jerit dalam rumah...
Marah anak anak...
Masa tulis ni pon meleleh air mata..
Kenapa ibu mcm tu semalam..
Macam orang gila meroyan..
Kenapa marah izzul..
Marah emir..
Cubit izzul..
Cubit emir....
Oh my bad.... 
😭😭😭😭😭😭 

Kadang2 rasa ibu ni sangat teruk:.:
Emosi sangat memainkan peranan...
Alhamdulillah hari ni ibu dah ok....
Abah izzul pergi auckland...
Ibu dah ready mental emosi...

Semoga ibu kuat...
Mental emosi ibu kuat:..
Kesian anak anak...
Adakah coffee boleh buat ibu happy...
Sebab ibu rasa fresh macam recharge energy..


Ibu me time sorg3...
Tapi fav hazelnut claw....
Gambar tak ada dalam simpanan..


Ini tadi../
Ibu masak tapau nasi lemak kat kawan2...
Makan kedai mamak bawah rumah nii...


0 comments:

Post a Comment